Ο γάμος είναι ένα από τα πλέον σημαντικά μυστήρια και ένα αξέχαστο γεγονός χαραγμένο βαθιά για όλη μας την ζωή. Ο γάμος , όπως και όλα τα σημαντικά γεγονότα, επιβάλλεται να καταγραφεί ώστε να παραμείνουν οι αναμνήσεις των ενδιαφερομένων ανεξίτηλες με το πέρασμα του χρόνου και να κρατηθούν για πάντα.

Οι φωτογραφίες της γιορτής του γάμου σας ιδανικά πρέπει να εμπεριέχουν μια δόση τέχνης , εκφραστικότητας , γοητείας.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες γοητεύουν με ένα μυστήριο και μία νότα ρομαντισμού με σκοπό να διαρκέσουν στον χρόνο και παράλληλα να αναδείξουν στιγμές διαχρονικές.

Σε κάθε μυστήριο γάμου η πετυχημένη συνταγή που εφαρμόζουμε εδώ και 38 χρόνια προέρχεται από τις μοναδικές στιγμές σας:

  • Κατά την προετοιμασία του γάμου,
  • Κατά την διάρκεια του γάμου,
  • Κατά τις αναμνηστικές φωτογραφίες αμέσως μετά τον γάμο και τέλος
  • Κατά την διάρκεια της δεξίωσης του γάμου.

Χωρίς να μειώνουμε την ζωντάνια των έγχρωμων φωτογραφιών, ξεχωρίζουμε και τις ασπρόμαυρες γιατί ο συνδυασμός των δύο θα μας αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντα μέσα στις φωτογραφίες του γάμου υπάρχουν μερικά πολύ καλά πορτραίτα του ζευγαριού και των σημαντικότερων προσώπων του μυστηρίου, όπως οι κουμπάροι, οι γονείς και τα αδέρφια καθώς και μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού που αναδεικνύουν την προσωπικότητα τους και την σχέση τους, είτε στο στούντιο μας, είτε σε κάποια εξωτερική τοποθεσία που έχει προεπιλεγεί (θάλασσα, φυσικά τοπία κλπ).

Για το FOTO KOSMA το μυστήριο του γάμου είναι μία πρόκληση καθώς βρισκόμαστε συνέχεια σε εγρήγορση ώστε να αποτυπώσουμε όλα τα συμβάντα του μυστηρίου και να μην χάσουμε κάποιες στιγμές που πρέπει οπωσδήποτε να φωτογραφηθούν γιατί είναι μοναδικές και δεν επαναλαμβάνονται.

Επιδιώκουμε, μέσα από το προσωπικό μας στυλ, να αναδείξουμε και να αποτυπώσουμε με επαγγελματισμό τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας έτσι ώστε να σας μείνουν αξέχαστες.